Servicii funerare Tulcea – Pompe funebre Tulcea

 Servicii funerare Tulcea – Pompe funebre Tulcea

Parte a serviciilor funerare complete pe care le asiguram clientilor nostri, agentia noastra va sta la dispozitie pentru transport funerar cu mijloace corespunzatoare, ce difera in functie de tipul transportului.

www.serviciifuneraretulcea.ro

Alegerea unui sicriu adecvat va poate pune in fata unei situatii dificile daca nu tineti cont de cateva criterii clare in alegerea sicriului.Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de sicrie.Puteti comanda modelul de sicriu dorit separat, sau puteti alege unul dintre pachetele funerare gandite special pentru a satisface cererea dvs economisind timp si bani…

Repatriem decedați din SPANIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, ANGLIA, BELGIA, IRLANDA, OLANDA, UNGARIA etc cu autospeciale dotate cu instalație frigorifică de ultima generatie. Autospecialele noastre sunt autorizate atât în tară cât și în afara ei, îndeplinesc toate condițiile pentru a transporta în condiții perfecte corpul neînsuflețit.

STELE ETERNE detine autorizatie pentru oferirea acestor servicii, precum si resursele necesare (masini si soferi experimentati) pentru asigurarea desfasurarii acestora in cele mai bune conditii.